Opnieuw Lockdown

Beste GVT-ers,

De aankondiging van het kabinet van zaterdag 18 december  liet aan duidelijkheid niets te wensen over. Tot 14 januari kan er geen sprake zijn van binnensportactiviteiten. Daarmee vervallen alle lessen van GVT tot en met die datum. Wat daarna eventueel mogelijk is vernemen we begin januari.
Het is natuurlijk jammer maar de schouders moeten er even onder!

 

Afgelopen week heeft vrijwel iedereen nog gebruik kunnen maken van de TXL-sporthal. Het GVT-bestuur heeft iedereen die kwam gymmen of free-runnen voorzien van een vrolijke kerstmuts (met lichtjes!). Op de fotopagina kun je de foto’s die de laatste zaterdag gemaakt zijn zien om daar een indruk van te krijgen. Gerrit Verhoeven maakte ze. De mutsen zijn ook in de lessen vanaf woensdag vorige week uitgedeeld.
Daarmee vielen twee dinsdaggroepen: peuters vanaf 3 jaar en meisjes groep 3 en 4 buiten de prijzen. GVT zorgt ervoor dat ook zij deze week voorzien worden van een kerstmuts. Je kunt hem al bewonderen op de foto’s !

We gaan er van uit dat we op 31 december weer oliebollen mogen verkopen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Mocht het anders lopen dan sturen we een bericht.
Tenslotte wensen we jullie allemaal prettige feestdagen en pas een beetje op!

Trainers en bestuur GVT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *