GVT verwelkomt nieuw jurylid: Fleur Oosterhof

Gymnastiekvereniging Texel (GVT) heeft er een nieuw jurylid bij! Fleur Oosterhof, een gedreven turnster met een indrukwekkende sportachtergrond, zal voortaan haar expertise inzetten aan de jurytafel tijdens regionale wedstrijden.

Fleur’s turnreis begon op jonge leeftijd toen ze als 3-jarige peuter de gymzaal binnenstapte. Haar talent werd al snel opgemerkt door de toenmalige trainer, Abdou. Op 7-jarige leeftijd stroomde ze door naar de selectiegroep meisjes van GVT, waar ze de afgelopen jaren intensief trainde. Naast GVT, heeft ze ook getraind bij TurnGroepTexel (TGT) en GV Opmeer.

Het belang van deskundige juryleden tijdens wedstrijden is cruciaal. Als actieve turnster begreep Fleur dit maar al te goed. Daarom besloot ze naast haar eigen turncarrière ook een nieuwe uitdaging aan te gaan: achter de jurytafel plaatsnemen. Ze volgde een cursus die haar niet alleen in staat stelt om bij te dragen aan de vereniging, maar ook om dieper inzicht te krijgen in de complexiteit van de turnsport en de waarde van verschillende elementen.

Fleur zal haar beoordelingsvaardigheden inzetten bij Turn Dames (TD1), supplement G en H, wat overeenkomt met de niveaus 6 en 7. Dit omvat zowel de onderbouw (10 tot en met 12 jaar) als de bovenbouw (vanaf 13 jaar). Haar bijdrage zal ongetwijfeld van onschatbare waarde zijn voor de lokale turngemeenschap.

Namens GVT feliciteren we Fleur van harte met deze nieuwe rol en wensen we haar veel succes in haar jurywerk! 🎉🤸‍♀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *