GVT 100 jaar is gevierd in TXL Sporthal

Het werd een weerzien van oude clubgenoten, oud bestuursleden, mensen die eerder leiding gaven bij de vereniging en er waren veel kinderen die naar harte lust konden springen, duikelen en turnen op de vele toestellen.

Het jubileum comité had gezorgd dat het aan niets ontbrak. Op tal van plekken konden de aanwezigen zich vermaken met het bezichtigen van oude turnkleding, foto’s en oud filmmateriaal. 
Het weerzien van clubgenoten uit het verleden was vrolijk en nostalgisch. Hierbij werden uiteraard fijne herinneringen met elkaar gedeeld. Het oudste GVT icoon was Netty van Sikkeleras (91) genoot zichtbaar van de alle aanwezigen.

Een belangrijk gedeelte van de bijeenkomst was de uitreiking van de oorkondes voor de benoeming tot ERELID van GVT. Voorzitter Cees duin verraste de nimmer aflatende gymnastiekleiders Yvonne Bruining en Nico Stoter, door hen te benoemen tot ERELID van GVT.
Daarna wachtte voor Cees zelf nog een zelfde verrassing toen Elly Heerschap (86) Cees in het zonnetje zette met eenzelfde erkenning. Als speech gebruikte Elly een eerder gepubliceerd verhaal dat door de Jaap Duin (zoon van) dat eerder is opgetekend naar aanleiding van de ontmanteling van de gymzaal aan de Beatrixlaan.

Bekijk hier een aantal foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *